Bizony, idén is lesz Volkswagen találkozó, mégpedig az ország legjobb és legnépszerűbb versenypályáján, a Hungaroringen. Az eseményre kilátogatók a német autógyár teljes modellpalettájával találkozhatnak. A rendezvény pár évvel ezelőtt még Golf-találkozóként indult, ám a márka szerelmesei akkora érdeklődést mutattak, hogy minden típust képviseltette magát a találkozón. Az évek során az érintett klubok által több modell is csatlakozott az eseményhez, így vált igazi Volkswagen ünneppé az éves találkozó.

Természetesen az idei rendezvényen is képviselteti magát szinte a teljes VW paletta: külön szekcióban kapnak helyet a Passat, Scirocco, Corrado, Jetta/Bora/Vento tulajdonosok, míg a Transporterek és a Bogarak a Hippifaluban gyülekeznek, ahol a vállalkozó kedvű tulajdonosok akár az éjszakát is kint tölthetik. A nagyszínpad előtti paddock rész továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól, itt a neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri által kiválasztott gépcsodák állnak majd.

Az esemény fényét a Das WeltAuto a Használtautó.hu-val közösen szervezett különleges "használtautós börzéje" emeli, ahol a márka szerelmesei kedvükre válogathatnak eladó sorban lévő Volkswagenek között.

Természetesen a szervezők idén is kitettek magukért, hiszen a felvonulás és a börze mellett számos más programlehetőséggel várják a látogatókat. Lesz vezetéstechnikai tréning, bemutatót tartanak a Volkswagen Driving Experience munkatársai, a látogatók összemérhetik tudásukat egy jó kis go-kart verseny keretein belül, de off-road élménytúrán is részt lehet venni. Természetesen a gyerekek és a hölgyek sem fognak unatkozni, a szervezők szerint ők is megtalálják a számukra legmegfelelőbb programlehetőséget. Az eseményt koncertek és tűzijáték teszi még varázslatosabbá.

Az idei immáron az ötödik találkozó a sorban, így a hagyományokat folytatva a mostani rendezvényen egy V-ös Golfot nyerhet a legszerencsésebb játékos a 100 forintos tombolán.

Hasznos információk:

Helyszín: Mogyoród, Hungaroring

Időpont: 2016. október 1.

Nyitás: 10:00 órakor

Jegyár: 500 Ft

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook oldalán olvasható.

(Forrás:gepjarmuszektor.hu/Fotó:tumblr.com)